Programma`s

De online programma’s van het Instituut, een digitale ervaring die interageert met de ontwikkelingen van de samenleving en haar huidige problemen.

De educatieve en bewustmakingsmedia spelen een grote rol in de strategische visie van het Islamitisch Instituut Dar el Huda in Amsterdam, en dit komt tot uiting in de productie van belangenbehartigings- en dialoogprogramma’s die rechtstreeks via internet (online) op de verschillende sociale mediapagina’s worden uitgezonden van het Instituut.

De voorbereiding en presentatie ervan wordt begeleid door de directeur van het Instituut Sheikh Abdelilah el Amrani, met de deelname van verschillende geleerden, predikers en professoren die bekend staan ​​om hun specialisatie en bekwaamheid in hun vakgebied.

Sinds de lancering van deze digitale media-ervaring heeft het Instituut de afgelopen twee jaar gemiddeld zes maandelijkse sessies van meer dan 90 minuten gevolgd, waarbij het de kijkers van het programma (Vraag en Antwoord) op een interactieve manier aanpakt. een dienst voor het reageren op calamiteiten en vraagstukken die moslims in het algemeen en de moslimgemeenschap in Nederland in het bijzonder aangaan, op het principe van matiging en beroept zich op de principes en juridische uitspraken in verschillende fatwa’s.

De richting van dit programma is veranderd in meer interactieve ruimtes om de huidige problemen van islamitische samenlevingen aan te raken, dus de titel van het programma is veranderd in (Kwesties en Dialoog) en het kreeg een nieuwe look en een voorstel dat dichter bij de pols van de samenleving en haar ontwikkelingen en pakte ook problematische kwesties aan met een realistische visie die verschillende intellectuele en culturele gevoeligheden samenbrengt.

Naast dit interactieve programma presenteerde het Instituut een ander programma met de titel (Verlicht je Inzicht), dat een platform is voor begeleiding, aansporing en wijs begrip van vele kwesties die de moslim van vandaag bezighouden, en de machtige pleitbezorgers die hebben bijgedragen aan de activering ervan.

Kwesties en Dialoog

Elke vrijdag om 20:30 Nederlandse tijd

Verlicht je Inzicht

Elke dinsdag om 20:30 Nederlandse tijd

Vrijdagpreken

Elke vrijdag
Vanaf het dhor gebed

Copyright 2022, All Rights Reserved